Alueesta Fuusio75-vastaavien hakemukset

Hae Fuusio75-vastaavaksi!

Fyysikkokilta täyttää ensi vuonna 75 vuotta, ja etsimme nyt 2–3 innokasta Fuusio-vastaavaa järjestämään meille upeat vuosijuhlat vuodelle 2022! :dizzy:

Fuusio on kiltavuotemme kruununjalokivi, joka pidetään vuosittain maaliskuun puolivälissä. Fuusio-vastaavana pääset järjestämään unohtumattoman hienot vuosijuhlat yli sadalle kiltalaiselle ja kutsuvieraalle: pääset suunnittelemaan niin teemaa, juhlapaikkaa kuin tarjoilujakin alusta loppuun, aina cocktail-tilaisuudesta seuraavan päivän silliskoomailuihin saakka. :sparkles:

Lisäksi koska kyseessä on 75-vuotisjuhla eli ns. “puolipyöreät”, tulee juhlistuksesta erityisen bängeri (puhumattakaan siitä, että koronapandemia on saattanut kerätä hieman ylimääräistä juhlimisenergiaa varastoon itse kullakin). Jotta kilta saa arvoisensa juhlat, pyöreät ja puolipyöreät on yleensä järjestetty Fuusio-vastaavien rekrytoiman toimikunnan voimin. Lisätietoa ja kokemuksia voi kysyä Fuusio70-vastaavilta eli Eetulta (@Hemmo3) ja Lilliltä (@lillierika1). :writing_hand::face_with_monocle:

Kiinnostuitko? Kirjoita vapaamuotoinen hakemuksesi tänne viimeistään 28.2.2021 klo 16.15. Vastaavat valitaan vuosikokouksessa. Hakemuksen voi tehdä yksin tai yhdessä muiden hakijoiden kanssa.

Älä epäröi laittaa viestiä @varapuhis, jos heräsi kysyttävää. :blush:

3 tykkäystä