Kiltisbotti ❤️ Φrumi

Kiltisbotti täyttää pian vuoden ja synttärin lähestyessä botti on oppinut uusia taitoja kaveriltaan vaalilakanabotilta. Jatkossa kiltisbotti tulee ilmoittamaan uusista fiirumille tehdyistä postauksista ryhmissä, joihin päivitykset on tilattu.

Eikä siinä vielä kaikki! Koska sosiaalisella medialla on todettu olevan lukuisia hyötyjä ihmisten mielenterveyteen ja itsekuvaan sekä positiivinen vaikutus kokonaisten valtioiden demokratiakehitykseen [citation needed], on sen hengessä myös kiltisbottiin lisätty hauskat emojit, joilla voi reagoida fiirumipostauksiin.

Palautetta tästä uudistuksesta voi antaa kiltistoimikunnalle tuttuun tapaan kiltisbotin kautta. Samoin kaikenlaiset toiveet ja kehitysideat bottiin liittyen otetaan mielellään vastaan.

Terkuin, kiltistmk

3 tykkäystä

Heippa ja kiitos kaikille palautteesta!

Olen nyt opetellut muutaman uuden tempun, joita te minulta toivoitte:

  1. Velma kysyi, mikä tämän kanavan nimi on ja viestintävastaavat linjasivat, että se on Φrumi, joten korjasin kirjoitusasun viesteihini.

  2. Viestit on nyt eroteltu vastauksiin ja postauksiin.

  3. Einari toivoi, että reaktion voisi poistaa tai sen voisi vaihtaa toiseen reaktioon. Tämän pitäisi nyt onnistua. Valitettavasti tämä tarkoittaa, että vanhat viestit eivät ole enää taaksepäin yhteensopivia ja näitä ei voi enää äänestää.

  4. Ale halusi, että viesteissä näkyisi pieni preview viestin leipätekstistä. Valitettavasti Discourse ei anna leipätekstiä ulos kuin raakana HTML-tekstinä tai ihan raakana raakana datana. Erkkikään ei jaksa alkaa sitä parsimaan, joten ei Kallekaan.

  5. Velma tiedusteli, saisiko Lörinäbottia taas linjoille. Yritän ottaa häneen yhteyttä ja katsoa josko häntä kiinnostaisi taas alkaa lörisemään, nyt kun on sitsitkin tulossa.

Toivottavasti näistä on apua.

Rakkain terveisin,
Kalle Kiltisnalle

3 tykkäystä