Päiviä Wappuun 5: LTMK:n Wapputervehdys / Wappu Greetings from LTMK

LTMK:n Wapputervehdys

Leo & Tuomas

Wappu lähestyy edelleen tasaista vauhtia ja killan toiminta on todellakin herännyt eloon. Monelle se tarkoittaakin kasvavissa määrin pitkiä iltoja ja hitaita aamuja. Voi myös käydä niin, että on vaikea löytää aikaa ja energiaa liikkua. Tässä muutama vinkki liikuntatoimikunnalta miten Wapun allakin voit nauttia “urheilusta”.

Penkkiurheilu:

Tämä voi jakaa mielipiteitä sen urheilullisuudesta, mutta penkkiurheilu on kiistämättömästi paras tapa nauttia urheilusta, kun ei ole fiilistä nousta sängystä.

Tulevalla viikolla on penkkiurheilun ystävälle sitä paitsi luvassa kaikkea mahtavaa kuten:

Mestarien liigan semifinaalit:
Real madrid - Chelsea huomenna klo 22
PSG - Manchester City keskiviikkona klo 22

Eurooppa-liiga:
Manchester United - Roma torstaina klo 22
Villarreal - Arsenal samaan aikaan

CS DreamHack Masters lohkovaihe torstaista vappupäivään

Portugalin F1 Grand Prix sunnuntaina klo 17

ja NHL tulee joka yö viikolla kahdesta viiteen jos sellaista katsoo

Fuusio:

Nykyään killassa on kehitetty myös onnistuneesti lajeja, joissa urheileminen yhdistetään muuhun Wapun alla tapahtuvaan toimintaan. Näistä ilmeisin on jo useasti pidetty kaljajooga. Se voi olla hyvä tapa verrytellä kehoa myös Wapun alla.

Sen lisäksi kehotan kaikkia miettimään miten itse yhdistävät liikunnan myös kevyemmissä muodoissa muuhun juhlahumuun. Olisikohan illalla vielä Alepafillarointikunnossa tai jaksaisikohan sitä käydä pienellä kävelyreissulla ympäri Otaniemeä kera kaverien.

Aava Wappuhaaste:

Tuntematta häpeää mainostan vielä, että myös Aavan wappuhaaste on tehty niin kevyeksi, että kuka tahansa pystyy osallistumaan missä tahansa kunnossa. Checkatkaa tapahtuman info osoitteessa https://fb.me/e/iDpXIzgnJ tai suoraan haasteet Aavan instassa @ayy_aava. Omat suoritukset taas voi lähetää Telegrammissa @wappuhaastebot torstaihin 29.4. mennessä. Tästä on luvassa myös palkintoja antamaan sen tarvittavan pikku tilkan motivaatiota suorittaa.


Wappu Greetings from LTMK

Leo & Tuomas

Wappu is approaching at an ever constant speed and the Guild has sprung to life with event after event. This of course means that many members are having a lot more long nights and slow mornings. It can also be challenging to find the time and energy to be active. Here are a few tips from the Sports Coordinators on how to incorporate sports to your Wappu.

Spectator sports:

Some might not consider this sports, but spectator sports are definitely the best way to scratch that sports itch when you can’t be bothered to get out of bed.

There are also some hype events coming up for anyone even slightly interested in sports like:

Champions League:
Real madrid - Chelsea tomorrow at 10PM
PSG - Manchester City Wednesday at 10PM

Europa League:
Manchester United - Roma Thursday at 10PM
Villarreal - Arsenal at the same time

CS DreamHack Masters group stage from Thursday to May 1.

Portugal F1 Grand Prix on Sunday at 5PM

and NHL is played every night from two to five if anyone’s interested

Fusion:

People from our guild have worked hard to develop sports that combine exercise with other things more commonly associated with Wappu celebrations. The most obvious example is Beer Yoga. Even if it isn’t officially held, it can still be a good way to stretch when Wappu takes its toll.

I also recommend everyone to come up with ways to combine light activity to the celebrations. Maybe take a city bike to and from where you’re going to party. Or maybe stroll around Otaniemi with your friends.

Aava Wappu challenges:

Without feeling any shame I advertise that Aava is also hosting Wappu challenges designed to be light enough to not weed out anyone regardless of fitness or current state. Check out event info @https://fb.me/e/iDpXIzgnJ or challenge examples on Aava’s Instagram @ayy_aava. You can send your submissions through Telegram to @wappuhaastebot by Thursday 29.4. There are also some gift cards and other rewards to give that little bit of extra motivation you might need.

2 tykkäystä