Corona (olut)

Hei rakkaat kiltalaiset!

Kokeilin viikonloppuna ensimmäistä kertaa Corona-olutta enkä oikein pitänyt mausta. Maistuu hyvin laimealta amerikkalaiselta lagerilta — melkein kuin joisi vettä! Oluen imagoon kuuluu sitruunan maku, joka ei kuitenkaan maistu lähes ollenkaan. Suosittelen nauttimaan juomaan extra sitruunalla.

Mitä mieltä te olette Coronasta? :ata:

2 tykkäystä

Hei Niko!

Jos Corona Extran laimea maku jättää toivomisen varaa, niin Alkosta löytyy myös vähän töpäkämpää tavaraa.

Tähän pulloon kun tarttuu ja ottaa kunnon annoksen, niin alkaa varmasti lievästi yskittämään.

Ystävällisin terveisin, mvh
Arska

musta se on ihan hyvää

3 tykkäystä

Heippa taas Niko!

Halusin laittaa väitteesi Coronasta testiin, joten kävin tuossa iltasella Sellon Alepassa ostoksilla. Valitettavasti heiltä oli kyseinen olut loppu, joten mukaan tarttui Coronan sijasta paikallinen Sombrero-merkkinen olut. Tuote näyttää vastavaan Coronaa varsin hyvin niin alkoholipitoisuutensa kuin tarjoiluehdotuksensakin puolesta ja mikä parasta, siitä ei tarvinnut maksaa itseään kipeäksi.

Hetken tätä olutta tässä siemailtuani voin kyllä todeta, että kyseessä on sangen helppo ja raikas olut etenkin limen kanssa nautittuna. Mielestäni olut täyttää erinomaisesti käyttötarkoituksensa sille asettamat vaateet. Jos ruumiinlämpö on kohonnut esimerkiksi kuumana kesäpäivänä, on vaikea löytää parempaa olutta sitä alentamaan.

Ymmärrän toki yskän, jos tämmöinen kepeän keisäinen lager jättää toivomisen varaa. Tästä ei kuitenkaan tule suivaantua, vaan vetää rauhassa syvään henkeä sisään ja ulos ja muistaa, että loppupeleissä olut on kuitenki kaljaa ja kalja on hyvää.

Ystävällisin terveisin, mvh,
Arska

1 tykkäys