Näin käytät Φrumia!

Φrumi on Fyysikkokillan oma keskustelufoorumi. Täällä saa jutella mistä tahansa enemmän tai vähemmän kiltatoimintaan liittyvästä ja liittymättömästä.

Uuden käyttäjän luominen
Φrumille kirjoittaminen vaatii oman käyttäjätunnuksen tekemistä ja sivulle kirjautumista. Sivun oikeasta yläkulmasta löytyy “Luo tili” ja “Kirjaudu”-painikkeet. Painamalla “Luo tili”-painiketta avautuu ikkuna, johon sinun tulee syöttää sähköpostiosoitteesi, käyttäjänimesi, nimesi (voit laittaa tähän pelkän etunimesi jos et halua koko nimeäsi näkyviin) ja salasana. Salasana kysytään vain kerran, joten varmista että kirjoitat sen oikein.

Kun olet täyttänyt kentät, klikkaa “Luo uusi tunnus”-painiketta. Saat jonkin ajan kuluttua vahvistussähköpostin, jossa olevan linkin avulla pystyt vahvistamaan käyttäjätilin luomisen. Tarkista roskapostisi, mikäli sähköpostia ei näy. Tilin vahvistamisen jälkeen voit alkaa postaamaan sivustolle.

Profiilikuvan voit lisätä klikkaamalla oikeasta yläkulmasta kirjautumista ilmaisevaa palluraa, klikaamalla avautuvasta valikosta käyttäjänimeäsi ja valitsemalla asetukset.

Eri keskustelualueet
Uusia alueita voidaan luoda tarpeen mukaan ylläpitäjien toimesta.

Säännöt
Φrumilla noudataan Suomen lakia ja hyviä käytöstapoja.

Tuki ja ylläpito
Kysymyksiä Φrumin tietoturvasta, käyttäjän luomisesta tai mistä tahansa sivustoon liittyvästä voi esittää ylläpitäjille @Henkkuli tai @nikodg ategorisoimattomat-alueella.